Deze gids voor het bouwen van links helpt u om verkeer van Google te krijgen en is geschreven door een SEO-expert. Google is een van de meest populaire zoekmachines op internet en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Het heeft een index van meer dan 2,8 miljard webpagina's en is in veel landen de populairste zoekmachine. In deze blogpost ga ik je laten zien hoe je verkeer van Google kunt krijgen, en ik ga dit doen door middel van linkbuilding-technieken. Er zijn veel manieren om verkeer via Google te krijgen en ik ga u enkele van de meest populaire methoden laten zien, dus voor meer informatie over linkbuilding seo zal ik zeker verder lezen. 

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is wanneer u links van andere sites naar uw site maakt. Hoe meer links u van andere sites naar uw site heeft, hoe populairder u wordt voor Google. Zulke links noem je ook wel backlinks (klik hier voor meer informatie over wat is een backlink). Er zijn veel manieren om backlinks te krijgen. U kunt dit ook doen door externe links aan uw site toe te voegen, maar een betere manier is om iemand anders te zoeken met een hoge autoriteit en hen te vragen naar u te linken. Dit is een populaire methode om iemand anders naar u te laten linken en kan worden gedaan via e-mail of forums. 

Het belang van linkbuilding

Als u verkeer van Google wilt ontvangen, moet u links naar uw site hebben. Hoe meer links je hebt, hoe populairder je wordt op Google. Hoe populairder je bent in Google, hoe hoger je scoort op bepaalde zoekwoorden. Hoe hoger uw positie voor een zoekwoord is, hoe meer verkeer u van Google krijgt. Dit is hoe zoekmachines werken, dus moet u links naar uw site krijgen als u verkeer wilt krijgen. Daarom is linkbuilding zo belangrijk. Hoe meer links u naar uw site heeft, hoe groter de kans dat u bezoekers krijgt.

Waarom zou je investeren in linkbuilding

Wanneer u investeert in linkbuilding, investeert u in verkeer van Google. Google is een van de meest populaire zoekmachines op internet en hoe meer links u van andere sites naar uw site heeft, hoe hoger uw positie in Google en dus hoe meer verkeer u via de zoekresultaten krijgt. Met meer (relevant) verkeer, kunt meer conversies krijgen op uw website.

Wat zijn de belangrijkste stappen bij linkbuilding?

De belangrijkste stappen bij linkbuilding zijn trefwoordonderzoek, het maken van inhoud en het promoten van uw inhoud. Als u geen zoekwoordonderzoek doet, weet u niet in welke zoekwoorden u moet investeren. Als u geen inhoud maakt, krijgt u geen verkeer van Google. Als u uw inhoud niet promoot, zullen mensen deze niet vinden.