Black Bananas is een Nederlands merk dat de afgelopen jaren explosief is gestegen in populariteit. Dat gebeurt natuurlijk niet voor niets, want dit kledingmerk heeft hele mooi items in de collectie. Geïnspireerd op de Caribbean zijn de shirts, hoodies, vesten en jassen voorzien van mooie prints en het iconische monkey logo. In dit artikel lees je meer over dit Nederlandse kledingmerk.

 

Hoe het merk Black Bananas is ontstaan

Hoe begon het allemaal voor Black Bananas? Tijdens een stage in de Caribbean vond ontwerper en bedenker van Black Bananas Wesley Balknikker het leuk om wat shirtjes te ontwerpen. De shirtjes gaf hij aan zijn vrienden mee en die droegen het tijdens een avondje uit. De reacties waren overweldigend en iedereen was er positief over. Wesley ondernam direct actie en zette het kledinglabel Black Bananas op. Als we nu jaren vooruit kijken kan je wel stellen dat Black Bananas erg succesvol is. Je ziet veel mensen de kleding dragen en ook bekende Nederlanders pakken dit merk op. 

 

De t-shirt collectie van Black Bananas

Het begon voor Black Bananas dus allemaal met wat t-shirts en dat zijn nog steeds een van de meeste verkochte items binnen de collectie. Elke zomer verzint Wesley en zijn team nieuwe designs voor t-shirts die je met trots kunt dragen. Het mooie van de t-shirt collectie van Black Bananas is dat ze in diverse kleuren te verkrijgen zijn. Wil je het casual en neutraal houden kies dan voor wit, zwart of grijs. Ben je in een kleurrijke bui dan zijn er kleuren zoals rood, oranje, blauw en groen. Je hebt zowel Black Bananas shirt heren als wel dames en kids.

 

De hoodies van Black Bananas

Hoodies van Black Bananas vind je vooral in de herfst en winter als het koud is. Maar ook in de zomer kan een Black Bananas hoodie heren, dames of kids goed uitkomen. Want zoals bekend is het Nederlandse weer erg verraderlijk en kan het soms zo omslaan. Daarom is het altijd handig om een hoodie in je kast te hebben hangen voor koude dagen. Black Bananas denkt mee en heeft zowel in de zomer als in de winter hoodies beschikbaar. Naast het shoppen van shirts, petten, slippers en korte broeken mag de Black Bananas hoodie dus niet ontbreken. Ontwerper Wesley vindt design van de kleding erg belangrijk en dat zie je dan ook terug bij de hoodies. Er valt veel te combineren, want net zoals bij de t-shirts vind je ook bij hoodies diverse kleuren terug.