Als u een auto wilt leasen, moet u zich bewust zijn van de verschillende soorten leaseovereenkomsten die beschikbaar zijn. Een auto leasen houdt in het betalen van een maandelijkse huurprijs op een voertuig. Wilt u misschien uw nieuwe auto leasen? Lees dan meer over het gebruik van een financial lease hier! 

Feiten op een rij

Met een financiële lease auto kunt u een nieuwe auto voor een bepaalde periode rijden. U bent geen eigenaar van de auto, dus u moet hem aan het einde van het contract inleveren. De maandelijkse betalingen dekken de afschrijving van het voertuig en andere kosten die aan het voertuig verbonden zijn. Vroegtijdige beëindiging van de lease is geen eenvoudig proces. De meeste dealers staan niet toe dat u de betaling stopzet, dus u kunt het beste vragen naar een beëindigingsvergoeding voordat u documenten ondertekent.

 

Een financial car lease is vergelijkbaar met een autolening, maar de betaling is veel lager. Het enige verschil tussen een lease en een lening is de hoeveelheid tijd en het aantal kilometers. Voor veel mensen is leasen een goede optie, omdat de maandelijkse betalingen veel lager zijn. Als u echter een nieuwer, duurder model wilt rijden, is een financiële lease auto de beste optie. Het laat u ook rijden een duurder model. Met een financiële auto lease, heb je meer vrijheid met uw keuzes.

Kostenplaatje

Een financiële auto lease is een geweldige manier om een nieuwe auto te rijden zonder het maken van een grote investering. Het zal u toelaten om een gloednieuwe auto te kopen zonder het maken van een maandelijkse betalingen. De kosten van een lease-overeenkomst kan sterk variëren, en sommige dealers bieden een speciale deal voor mensen die zich niet kunnen veroorloven een aanbetaling. Terwijl een auto leasen is een geweldige optie voor de meeste mensen, het is niet goed voor iedereen. Je moet weten waar je aan begint voordat je een contract tekent.

 

Meestal zal een financial auto lease een eerste huurbedrag en maandelijkse betalingen inhouden. Je doet dan vaste maandelijkse betalingen voor een paar jaar. U kunt een aanbetaling doen die gelijk is aan een maand aan betalingen in het begin, maar dan zult u de rest moeten betalen in de loop van de lease. Een financial car lease is de beste optie voor mensen die om de twee of drie jaar een nieuwe auto willen rijden.

Andere type leasen

Een ander type lease is een closed-end lease. Bij dit type lease, dat ook wel "walk-away" wordt genoemd, kunt u de auto aan het einde van het contract inleveren. Dit type lease is vergelijkbaar met een autolening, maar het geeft u geen eigendom van de auto. Zoals bij elke financiële overeenkomst moet u zich aan de voorwaarden houden om boetes te vermijden. De voorwaarden van een closed-end autolease moeten ook transparant zijn om ervoor te zorgen dat u precies weet waar u zich voor aanmeldt.

 

In een financiële auto lease, de klant betaalt voor een deel van de kosten van het voertuig, en alleen gebruik maakt van de factor geld. Bij een traditionele lening is de consument verantwoordelijk voor het betalen van de rente over het geleende geld. De geld factor is vergelijkbaar met de rentevoet van een lening. Bij een leasing moet de persoon alleen de maandelijkse betaling betalen. Het andere verschil is de deelfactor. De financial car lease is een ander soort hypotheek dan een lening. Let op een auto leasen kost dus altijd geld!